Nyt fra gløggbryggeriet

Så er jeg endelig tilbage igen. Jeg har ikke fået blogget om sidste års DM – jeg var totalt smadret da vi kom hjem, måtte lige sande at det med ikke at blive placeret ikke gav nær så meget energi som det at blive, hehe. Derudover var resten af november og hele vores december fyldt med aktivitet, så jeg kom aldrig helt tilbage til blogosfæren. Men der er jo ikke tid til at hvile på laurbærrene, der kommer jo til at være et nyt DM på et tidspunkt, så det er jo bare om at få startet i god tid 😀 .

Så det er jeg så. Årets plan er en rød gløgg baseret på kirsebær. Jeg elsker det bær og har de vildeste minder fra min oldemors have, der var fyldt med frugttræer og -buske og som også havde et surkirsebærtræ. Når jeg tænker efter, tror jeg hele familien gik på hugst hos hende for at have nok til kirsebærsovs til jul.

I disse coronatider er jeg hjemme, sammen med Nicolaj og pigerne. Jeg er offentligt ansat, Nic kan arbejde hjemmefra og begge piger går i 6. klasse så vi er allesammen lukket inde sammen, hvilket efter omstændighederne faktisk er gået relativt smertefrit. Så jeg har haft tid til at lade min hjerne arbejde kreativt i forhold til, hvordan jeg skal løse kirsebærproblematikken, det er jo ikke ligefrem nemt at skaffe kirsebær!

Den lækreste Frederiksdal kirsebærsaft

Og i virkeligheden er jeg jo en smule bagud på point i forbindelse med brygningen – jeg skulle jo have været ude og plukke kirsebær sidste efterår for at have noget at præbrygge af – så denne kreative periode har resulteret i, at jeg opdagede Frederiksdal sælger kirsebærsaft i 3-liters Bag in Box. Du ved, dem der laver verdens måske bedste kirsebærvin. Hvilket resulterede i instabuy på deres hjemmeside. Så tidligere i dag satte jeg en gryde over med kirsebærsaft, sukker, hyldeblomster og kardemomme. Så må vi se, om det jeg har i tankerne kommer til at fungere. Indtil videre smager det VIRKELIG godt!

Kirsebærekstrakt in the making